Deze website is uitsluitend bedoeld voor de zakelijke markt.

Wij leveren niet aan particuliere klanten.

Wij leveren alleen aan geregistreerde goudsmeden, kunstenaars en juweliers.

TAAKKARAAT
is een leverancier van SPIRAAL colliers
voor goudsmeden, kunstenaars en juweliers

Colliers worden op bestelling geleverd in alle lengtes (standaardlengte is 42cm) en zijn verkrijgbaar in verschillende diktes (van 0,3mm tot 5mm) met 1 of meerdere strengen.

Colliers zijn leverbaar in 14krt. geelgoud, 18krt. wit-, rood- en geelgoud, platina, staal, zilver, titanium en verschillende kleuren nylon.

Colliers worden geleverd met een (traditionele) draai-bajonet sluiting of de (nieuwe en makkelijker hanteerbare) druk-bajonet sluiting.

  • Prijzen zijn ex. BTW en ex. verzendkosten.
  • Genoemde prijzen zijn onder voorbehoud.
  • Door schommelingen in de goudkoers, productiewijzigingen of onvoorziene omstandigheden kunnen de prijzen op de website verschillen van de factuur.
  • Een indicatie van de prijs wordt weergegeven en is zichtbaar na inloggen. De definitieve prijs verschijnt op de factuur.
  • Prijzen zijn gebaseerd op een standaardlengte van 42cm. Andere lengtes zijn leverbaar, graag gewenste lengte aangeven in notitieveld bij de definitieve bestelling.

Bestel online

Bestellen kan – na inloggen – heel eenvoudig hier op de site. Klik op het product dat je wilt hebben en plaats het in je winkelwagen. Als je een andere lengte wilt dan 42cm noteer dat dan in het notitieveld. En als je bestelling klaar is, kun je verzenden.

Productaanbod

Colliers

Colliers gemaakt van: